Unna dig något

Höstpromenad

Vi har tidigare pratat om vikten att hitta det där lilla extra som får dig att må bra. Det där som “floats your boat” som man ibland uttrycker det. Vi har tidigare pratat om träning, resor och hjärnkemi. Idag ska delvis prata träning och motion och delvis shopping. För någonting som är dokumenterat att det fungerar vid ohälsa är ju motion. Och om man nu ska röra på sig och motionera på sig massor så finns det sätt att göra det ännu roligare. Nämligen genom att ha bra material, bekväma kläder och andra accessoarer som gör motioneringen betydligt roligare för dig.

Du kanske gillar att ha långa höstpromenader för att hålla modet uppe och inte låta höstmörkret sluka dig? Då förtjänar du också att ha behagliga kläder för promenader, men också ett par ordentliga och bekväma löparskor som också passar för promenad. Du är värd att ha ordentliga produkter. Det hjälper inte dig att må bättre men i förlängningen kan det vara ett steg på vägen dit. Tänk på det.

BC Cobbers är en sportaffärer på nätet som vi har ett samarbete med. De har som affärsidé att uppfylla drömmar. Om du mår dåligt så är din dröm säkerligen att må bra. BC Cobbers kan inte ge dig det automatiskt, men de kan ge dig några fysiska verktyg för att ta dig en bit på vägen. Det är alltid någonting. Men som du vet – den enda som kan bestämma att du ska må bra är DU SJÄLV. Så ta beslutet. Lämna ohälsan bakom dig och ta promenaden in i ljuset igen. Du kan klara det. Vi tror på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *